請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索

[ FK#555] 樣正身材正 正邪骨都一樣咁得

高級會員

10443 281 裕作 發表於 2017-1-9 06:09:59
準時放工,拿林北上。沖涼換過衫之後就入房,因為太累,趴著趴著,差點訓著。囡囡入房,見到就好識做,問我工作是否很忙,看我這麼累,先幫我按按摩。本來我覺得Part One 做做樣也好,意思意思可以了,期望不大。要正骨不如找個正骨技師按好了。
不過囡囡按得確是有版有眼,無論力度及位置都很到位,感覺絕不比正骨技師差,細問之下,原來囡囡果然係正骨出身。老實係邪骨場佢係第三個我遇過覺得是真正正骨出身到位的投師。按完之後真係一身鬆哂,倦意亦全消。
之後翻轉身,音樂響起。原來囡囡還有艷舞表演,囡囡舞姿誘人,極盡挑逗誘惑。囡囡慢慢走到我眼前,當然我就老實不客氣,雙身也在她身上游走,摸著吹彈可破,滑不留手的皮膚,也是極佳享受。
熱舞過後,囡囡要我再次趴低,開展Part Two,呀不是,Part Three才是。囡囡由頭至腳,波推,過水,漫游,樣樣做足,無偷懶。
再次翻身正面,換成為她效勞,互動糾纏,先車一輪,享受一翻。續而住下進發,下巴,脛項,胸乳。。。囡囡配合度高,亳不抗拒
時間不多,入戲肉,訓低俾佢繼續最後階段,除咗吹奏,囡囡連袋低也照顧周到。過程還有不忘眼神交流,如此景況真係乖乖不得了,自然係興奮到頂峰,到達爆發點,全部不剩比哂佢。最後加個事後蕭,用暖水為我清潔。囡囡外出梳洗回來,本來說還要為我再鬆鬆背,無奈鐘響,維有依依不捨,乖乖放人。
囡囡無論正骨邪骨同樣出色,而且難得有樣有身材。此女唔試真係唔得,而且翻食100%

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

囡囡已轉場FK,工號#555

評分

參與人數 1威望 +30 收起 理由
文少 + 30 鼓励发帖

查看全部評分

回復

樓主| 裕作 發表於 2017-1-9 06:12:11

【 銀城 #999】【 前LGW #999】樣正身材正 正邪骨都一樣咁得

準時放工,拿林北上。

回復 支持 反對

Kkh531 發表於 2017-1-9 07:06:28 來自手機
回復 支持 反對

xeonsp 發表於 2017-1-9 07:26:24
sldmklvsnvlkdsv
回復 支持 反對

ab6635777 發表於 2017-1-9 10:32:49
棒棒棒
回復

小狼子 發表於 2017-1-9 11:41:49 來自手機
回復 支持 反對

502670985 發表於 2017-1-9 13:19:13 來自手機
啦啦啦啦啦啦啦啦
回復 支持 反對

ID00 發表於 2017-1-9 14:29:29 來自手機
回復 支持 反對

cyzlyh 發表於 2017-1-9 15:04:55 來自手機
囡囡外出梳洗回來
回復 支持 反對

zerg 發表於 2017-1-9 16:26:02 來自手機
jhgfghhhhh
回復 支持 反對